VitaNovus Beheer     Tel. 0180 43 20 95     info@vitanovusbeheer.nl

VitaNovus Beheer is een jong en dynamisch bedrijf wat is voortgekomen uit Administratiekantoor Warris. In de loop der jaren is het bedrijf zich steeds meer gaan toeleggen op het beheren van VvE's. Door jarenlange ervaring, mede opgedaan door werkzaam te zijn in verschillende woningcorporaties, kunnen wij een compleet pakket op technisch, financieel en administratief gebied bieden voor uw VvE.

Mede gezien de jarenlange ervaing zijn er goede contacten opgebouwd met vele partijen binnen de beheerbranche. U kunt er van op aan dat deze ervaringen volledig ten gunste zullen komen voor uw VvE. Onze aanpak kan het best worden omschreven als informeel maar professioneel, een no nonsens mentaliteit en gemaakte afspraken nakomen.

VitaNovus betekent letterlijk nieuw leven. Wij zien het dan ook als een uitdaging om uw VvE een nieuw leven in te blazen. Niets is zo belangrijk als een actieve VvE. Elke eigenaar is er bij gebaat dat de VvE financieel gezond is en dat het gebouw waar u onderdeel van uitmaakt in een goede staat van onderhoud verkeert. VitaNovus Beheer helpt u daar graag bij.

Inmiddels beschikken wij over een groot aantal contacten binnen de VvE branche. Hierbij moet u denken aan verzekeringsmaatschappijen, aannemers, juristen en bouwkundigen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op
voor een vrijblijvende kennismaking.

Vitanovus Beheer

T.      0180 43 20 95

M.      06 41 31 78 89

E.      info@vitanovusbeheer.nl

linkedin